RSS Feed

En bilsemester i Europa kanske kan vara något

0

mars 27, 2013 by admin

AlbarellaNu börjar våren så sakta komma, även om det ligger lite snö kvar här och var. Vi i Busfamiljen gillar att åka bil till semestermålet. Det ger oss mycket tid att umgås nära varandra – till skillnad från hur det är i vardagens stress. Sommaren 2013 funderar vi på att göra en bilsemester ner i Europa. Jag har börjat kolla runt lite efter resmål och hittade dessutom sajten www.bilsemester.net som har mycket bra information inför en bilsemester i just Europa.

Vi funderar på Italien och badorten Albarella söder om Venedig. Detverkar vara ett bra resmål med lägenhetshotell ochlite trafik inom semesterområdet. Det finns cyklar att hyra samt enmängd olika restauranger och aktiviteter inom 10 minuters cykeltur. Perfekt för en familj med ganska unga barn. Dessutom finns det två stränder på området, en mindre och en större.

Kostnaden för att resa och boende beräknar vi till 30-35000 kr vilket är ok för en familj på fem personer. Sedan tillkommer ju andra kostnader så slutnotan slutar nog på 50 000 kr totalt.


0 comments

Sorry, comments are closed.